[align=justify]گروه تحقیقاتی دانشگاه آنجلیای شرقی در انگلیس در بررسیهای آزمایشگاهی خود اظهار داشتند: نوعی ترکیب موجود در کلم بروکلی، فعالیت آنزیمهای مخربی را که به بافت غضروفی مفاصل آسیب میرسانند، متوقف میکند.
در این بررسی از 20 بیمار خواسته شد تا پیش از آنکه تحت عمل جراحی التهاب مفصل زانو قرار بگیرند مدت دو هفته بروکلی را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
«رز دیویدسان» و دستیارانش پس از انجام مطالعات لازم بیان کردند: در بررسی که از بافت خارج شده از زانوی این افراد انجام گرفت مشخص شد مصرف بروکلی حتی در مدت زمان کوتاه مفید و اثربخش بوده است.
به گفته «دیویدسان»، هرچند نمیتوان گفت که مصرف بروکلی التهاب مفاصل را به طور کامل درمان میکند اما ممکن است شیوهای برای پیشگیری از آن باشد.[/align]