یک پژوهش جدید نشان می دهد برخی پروتئین ها که در تخم مرغ به فراوانی وجود دارد، باعث هوشیاری سلولهای مغزی می شود.
افزایش هوشیاری
پپژوهشگران دانشگاه کمبریج دریافتند اسیدهای امینه موجود در پروتئین ها که سفیده تخم مرغ را تشکیل می دهند؛ سلولهای مغزی را بیش از دیگر مواد غذایی تحریک می کند؛ درحالی که قند مانع از فعالیت این سلولها می شود.
دنیس بورداکوف، مسئول این پژوهش گفت: شیوه خواب، بهداشت، وزن، ساعت کاری و رژیم غذایی بد ممکن است به چاقی منجر شود.
وی افزود: فعالیت های الکتریکی سلولهای مغزی باعث تشویق هوشیاری می شود و به بدن دستور می دهد که کالری ها را بسوزاند.
وی افزود: رژیم های غذایی حاوی پروتئین می تواند باعث شود که افراد احساس آرامش و هوشیاری بیشتری نسبت به رژیمهای غذایی حاوی قند داشته باشند.
این پژوهشگر تصریح کرد: ما برای مبارزه با چاقی و بی خوابی در جوامع کنونی به اطلاعات بیشتری درباره تاثیر غذا بر خواب و اشتهای سلولها نیازمند هستیم.