تاثیر ویتامین ث در بارداری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73149
    araghi
    مشارکت کننده

    اين ويتامين به تشكيل يك جفت قوي كمك كرده، مقاومت بدن را در برابر بيماري هاي عفوني افزايش مي دهد و به جذب آهن نيز كمك مي نمايد. ويتامين ث در ميوه ها و سبزيجات تازه موجود است كه مصرف آن به طور روزانه لازم است، زيرا نمي تواند در بدن ذخيره شود. ذخيره مواد غذايي به مدت طولاني و پختن آن ها، ويتامين ث موجود در آن ها را از بين خواهد برد.
    منابع غني از ويتامين ث:
    •فلفل سبز و قرمز ( خام مصرف كنيد)
    •سيب زميني ( به صورت تنوري يا آب پز، زيرا چيپس و نوع سرخ كرده آن به خاطر چربي زياد مضر هستند.)
    •گل كلم ( بخارپز كنيد تا محتواي ويتاميني آن از بين نرود.)
    •پرتقال ( آب پرتقال بسيار مفيد است.)
    •كلم پيچ و كلم فندقي ( به صورت بخارپز يا خام مصرف كنيد.)
    •گريپ فروت ( مي تواند به عنوان يك ماده سالم و مفيد به صبحانه شما اضافه شود.)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.