مصرف روزانه سیب میتواند میزان کلسترول بد را در بدن پایین آورد. سیب میوهای معجزه گر است که به واسطه ترکیباتی فیبری که دارد فواید بسیاری را به بدن انسان می رساند. مطالعات بر روی حیوانات نشان داده بودند “پکتین” و “پلیفنولز” موجود در سیب میتواند متابولیسم چربی را افزایش داده و از میزان تولید مولکولهای التهاب آور بکاهد.
مصرف روزانه سیب همچنین میتواند منجر به کاهش یافتن هیدروپروکسید چرب و پروتئین واکنش پذیر C در زنان شود. مصرف سیب به صورت روزانه می تواند از میزان کلسترول بد بدن کاسته و در عوض کلسترول خوب را تا چهار درصد افزایش دهد.
عامل اصلی در کاهش وزن بدن پکتین موجود در سیب است زیرا در بدن احساس سیری ایجاد میکند.