مطالعه منتشر شده در ژرنال پژوهش در علم پزشکی نشان میدهد که رژیمهای غذایی که سرشار از روغن های ماهی و زیتون هستند میتوانند با تثبیت سطح هورمون گرسنگی (گرلین) و بطور همزمان تنظیم قند خون به کاهش اشتها کمک کنند.
علت این امر می تواند تاثیر اسیدهای چرب امگا 3 که بر هورمونها و مکانیسمهایی که نقش کنترل کننده اشتها و میزان سوخت و ساز بدن را دارند باشد. در هر صورت این چربی های مفید به عملکرد های بیشماری در بدن کمک می کنند ونسبت به چربی های اشباع شده که از گوشت قرمز بدست می آیند انتخاب بهتری در هنگام تهیه غذا می باشند.