تاثیر افزايش مصرف پتاسيم بر فشار خون

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79045
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در افراد مبتلا به فشارخون بالا، مصرف مقادير كافي مواد غذايي حاوي پتاسيم از حملات مغزي جلوگيري مي‌كند. بسياري از پژوهش‌ها نشان داده‌اند كه پتاسيم هم در پيشگيري و هم در درمان پرفشاري خون موثر است. زماني كه بدن سديم را جذب مي‌كند، پتاسيم را دفع مي‌كند و بالعكس.
    در حين فرآوري مواد غذايي در كارخانه‌هاي صنايع غذايي، غذا چند مرحله را طي مي‌كند و در طي اين پروسه‌ها به تدريج پتاسيم خود را از دست داده و نمك به آن افزوده مي‌شود. در نتيجه نسبت پتاسيم به سديم آن به شدت كاهش مي‌يابد.
    بعضي داروهاي افزايش‌دهنده ادرار كه در درمان فشارخون بالا به كار مي‌روند، باعث دفع پتاسيم مي‌شوند. افرادي كه از اين قبيل داروها استفاده مي‌كنند بايد در مصرف مواد غذايي حاوي پتاسيم در رژيم غذايي روزانه خود دقت كنند. براي افزايش دريافت پتاسيم توصيه مي‌شود ميوه‌ها، سبزي‌ها، حبوبات و غلات مصرف شوند.
    در كمبود پتاسيم، ضعف (به خصوص در پاها)، گرفتگي ماهيچه‌ها، ضربان قلب نامنظم، تشنگي و ادرار بيش از حد ديده مي‌شود.

    #101298
    zghasemi
    مشارکت کننده

    منابع پتاسیم بالا

    (201 تا 350 میلی گرم )
    چغندر
    کرفس
    بامیه
    آب گوجه فرنگی
    رب گوجه فرنگی
    سیب زمینی آب پز یا پخته شده، سرخ شده یا تنوری
    کدو حلوایی
    گوجه فرنگی
    فلفل تند
    انجیر خشک
    آجیل ها و دانه ها
    کره بادام زمینی
    شکلات
    کاپوچینو
    نارگیل
    شیر کاکائو
    میلک شیک
    ماکارونی
    ماست( 3/2 لیوان)
    برگه زرد آلو
    پرتقال
    خرما
    زردآلو
    شلیل
    گلابی
    طالبی
    آب پرتقال
    کیوی
    گرمک
    موز
    آلو بخارا
    آب آلو

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.