تابستان امسال، آنتی اکسیدان می‌خورم!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73885
    marziyeh.a
    مشارکت کننده

    فقط باید بدانید آنها را کجا پیدا کنید.
    با هم نگاهی کوتاه بر انواع مختلف آنتی اکسیدان ها و خوراکی های سرشار از آنتی اکسیدان خواهیم داشت.

    فراوانی آنتی اکسیدان با تنوع در تغذیه ممکن است
    پایۀ تغذیه ای سالم، بر مصرف همه چیز است.
    در واقع، هر مادۀ غذایی، مواد مغذی مختلف در اندازه های بسیار متفاوتی در خود دارد. برای بهره مند شدن از آنها، تا جایی که ممکن است باید تغذیه تان تنوع داشته باشد. این در حالی است که ما همیشه تمایل داریم کمابیش چیزهای یکسانی بخوریم.

    بنابراین در این تابستان، سعی کنید به خودتان جرأت کشف چیزهای جدید را بدهید، هنگام خرید های تان، کنجکاو و نوآور باشید، به خودتان اجازه بدهید که هر بار خوراکی جدیدی را که تا به حال مصرف نکرده اید، امتحان کنید.

    کارتنوئیدها برای خوب برنزه شدن
    کاروتنوئیدها به 3 خانواده تقسیم می‌شوند: بتاکاروتن، لیکوپن و لوتئین.
    بتاکاروتن در خوراکی هایی مانند: هویج، گوجه فرنگی، خربزه، کدو مسمایی، زردآلو، فلفل، اسفناج، کاهو، سیب زمینی شیرین، بروکلی و… وجود دارد.
    لیکوپن را می‌توانید در: گوجه فرنگی، گریپ فروت صورتی، پاپایا (خربزه درختی)، هندوانه و… بیابید.
    لوتئین نیز در: بروکلی، کلم، سبزیجات سبز، ذرت و… یافت می‌شود.

    آنتی اکسیدان های دیگر برای مبارزه با پیری
    پلی فنول
    فلاونوئیدها: سبزیجات سبز (بروکلی، کلم، اسفناج، لوبیا، کاهو و…)، میوه های زرد مایل به نارنجی (هلوی زرد، زردآلو، انبه).
    آنتوسیان ها: میوه های قرمز (انگور فرنگی سیاه، تمشک، انگور و…)، چغندر و…
    تانین ها: توت فرنگی، توت سیاه، تمشک، گردو، سبزیجات، چای و…

    ویتامین C
    مرکبات (پرتقال، گریپ فروت، لیمو و…)، برخی سبزیجات سبز (کرفس، کلم، اسفناج، ترخون، ترشک، شاهی، کاهو فرنگی و…)، دل و جگر گوسفند (جگر، قلوه) و…

    ویتامین E
    کره، مارگارین، پنیر چرب، لبنیات، ماهی های چرب، روغن های نباتی (کلزا، آفتابگردان، دانۀ گندم و…)، میوه های روغنی (گردو، فندق، بادام زمینی) و…

    ویتامین A
    جگر حیوانات، روغن جگر ماهی ها (فِلِتان، شاه ماهی، ماهی قود)، لبنیات (کره، خامه، ماست و…)، انواع پنیرها، زردۀ تخم مرغ و…

    سلنیوم
    غلات کامل، دانۀ گندم، برخی سبزیجات (سیر، مارچوبه)، مخمر آب جو، ماهی های دریایی (شاه ماهی، ماهی تن و…)، تخم مرغ، گوشت (جگر، قلوه) و…

    روی
    محصولات دریایی، ماهی ها، گوشت ها، زردۀ تخم مرغ، مخمر آب جو، گردو، نان کامل و…

    با نگاهی دقیق به این لیست های مواد عذایی که سرشار از انواع آنتی اکسیدان ها هستند، در می‌یابیم که تنوع غذایی نقش بسیار مهمی در تأمین آنتی اکسیدان ها بازی می‌کند.
    نکتۀ بسیار مهم دیگری که از این فهرست ها در می‌یابیم این است که باید بخش بزرگی از تغذیۀ روزانه مان را به میوه ها و سبزیجات اختصاص دهیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.