افراد مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی باید مصرف میوه و سبزیجات را به چهار یا پنج وعده در هفته افزایش دهند.
این افراد به ویژه آنهایی که تازه عمل جراحی قلب داشتهاند باید از مصرف غذاهای مصنوعی، قهوه، نوشابه گازدار، آب میوه مصنوعی، سوسیس و کالباس و … خودداری کنند. این افراد باید از مصرف روغن جامد، پوست مرغ، کره و خامه نیز پرهیز کنند. افرادی که بیماری قلبی دارند باید از روغن هسته انگور و یا روغن زیتون استفاده کنند و غذاها را به صورت بخارپز و یا کبابی میل کنند.
تغذیه افراد مبتلا به بیمارهای قلبی باید مبتنی بر مصرف ماهی باشد، : این افراد باید دو تا سه وعده در هفته ماهی بخورند.
توصیه می شود میوه مورد استفاده این افراد تازه باشد و کمتر از میوههای خشک و یا کمپوت استفاده کنند.
در طب سنتی استفاده از میوههای قرمز و ارغوانی برای بیماران قلبی از جمله شاه توت، انار و سایر میوههای دارای رنگدانههای قرمز مورد تاکید است.بیماران قلبی باید از سبزیجات تیره از جمله سبزی خوردن بیشتر استفاده کنند. سیب، سیر و پیاز نیز از دیگر میوه و سبزیجاتی است که به گفته وی برای مبتلایان به بیماریهای قلبی مفید است.