بیماران قلبی ازچه غذاهایی بایدحذرکنند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74482
    araghi
    مشارکت کننده

    گوشت و فرآورده های آن، لبنیات پرچربی و كره ، دارای مقادیر زیادی نوعی چربی هستند كه باعث افزایش سطوحLDL ( كلسترول ) درخون می شوند. در بیماریهای قلبی مصرف این غذاها را باید به حداقل رساند.
    همچنین مصرف كیك و بیسكویت به علت نوع چربی به كار رفته در آنها، سبب افزایش سطحLDL (كلسترول ) می شود .
    انواع غذاها و سوپ های آماده ی مصرف و یا كنسرو شده ، غذاهای بیرون از منزل ، سوسیس و كالباس و گوشت های نمك سود شده و كلا” گوشت و فرآورده های آن و همچنین تنقلات شور سرشار از نمك ( سدیم كلراید) هستند. دریافت زیاد سدیم با فشار خون بالا ارتباط دارد كه از عوامل خطر موثر در بروز بیماری قلبی است. كاهش مصرف این نوع غذاها و نمك طعام سر سفره به كاهش فشار خون كمك می كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.