بيسكويت مـوز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79910
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي حدود 24 عدد:

    تخم‌مرغ 2 عدد
    شكر قهوه‌اي 250 گرم
    وانيل يك‌چهارم قاشق چايخوري
    روغن مايع 100 ميلي‌ليتر
    خامه 90 گرم
    آرد 400 گرم
    بيكينگ‌پودر 2 قاشق چايخوري
    موز خشك خردكرده 125 گرم
    كورن فلكس 50 گرم
    پودر شكر براي تزئين به ميزان لازم

    روش تهيه
    فر(تاون) را با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد. سيني را با كاغذ روغني بپوشانيد. در ظرف مناسبي تخم‌مرغ‌ها و شكر قهوه‌اي را با همزن برقي بزنيد. آن‌گاه وانيل، روغن و خامه را بيفزائيد و بخوبي تركيب كنيد. سپس مخلوط آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كنيد تا خميري حاصل شود.
    خمير را داخل كيسه‌ي نايلوني بگذاريد و به مدت نيم ساعت در يخچال نگه داريد. بعد موز را به خمير اضافه نمائيد. حالا كورن فلكس را در ظرف مناسبي بريزيد و هر بار به اندازه‌ي يك قاشق سوپخوري از خمير برداريد و در كورن فلكس بغلتانيد و با فاصله در سيني بچينيد. سيني را در فر(تاون) بگذاريد و بيسكويت را به مدت 15-20 دقيقه بپزيد تا طلائي رنگ شود. اينك بيسكويت‌ها را روي پنجره‌ي سيمي خنك كنيد و با پودر شكر تزئين نمائيد. اكنون بيسكويت‌ها را براي مصرف در ظرف زيبائي بچينيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.