مواد لازم براي حدود 24 عدد:
تخممرغ 2 عدد
شكر قهوهاي 250 گرم
وانيل يكچهارم قاشق چايخوري
روغن مايع 100 ميليليتر
خامه 90 گرم
آرد 400 گرم
بيكينگپودر 2 قاشق چايخوري
موز خشك خردكرده 125 گرم
كورن فلكس 50 گرم
پودر شكر براي تزئين به ميزان لازم
روش تهيه
فر(تاون) را با دماي 180 درجهي سانتيگراد گرم كنيد. سيني را با كاغذ روغني بپوشانيد. در ظرف مناسبي تخممرغها و شكر قهوهاي را با همزن برقي بزنيد. آنگاه وانيل، روغن و خامه را بيفزائيد و بخوبي تركيب كنيد. سپس مخلوط آرد و بيكينگپودر را اضافه كنيد تا خميري حاصل شود.
خمير را داخل كيسهي نايلوني بگذاريد و به مدت نيم ساعت در يخچال نگه داريد. بعد موز را به خمير اضافه نمائيد. حالا كورن فلكس را در ظرف مناسبي بريزيد و هر بار به اندازهي يك قاشق سوپخوري از خمير برداريد و در كورن فلكس بغلتانيد و با فاصله در سيني بچينيد. سيني را در فر(تاون) بگذاريد و بيسكويت را به مدت 15-20 دقيقه بپزيد تا طلائي رنگ شود. اينك بيسكويتها را روي پنجرهي سيمي خنك كنيد و با پودر شكر تزئين نمائيد. اكنون بيسكويتها را براي مصرف در ظرف زيبائي بچينيد.