بيسكويت قهوه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79908
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي 35 عدد بيسكويت:

    كره 125 گرم
    شكر قهوه‌اي 100 گرم
    تخم‌مرغ 1عدد
    قهوه‌ي فوري 1 قاشق سوپخوري
    آب جوش 1 قاشق سوپخوري
    آرد 260 گرم
    بيكينگ‌پودر يك‌چهارم قاشق چايخوري
    گردوي نصف كرده 100 گرم
    پودر قند به مقدار لازم براي تزئين
    شكلات سياه 250 گرم براي تزئين

    روش تهيه
    كره و شكر را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا كاملاً لطيف و سبك شود. سپس تخم‌مرغ را بيفزائيد و به هم زدن ادامه دهيد تا تخم‌مرغ جذب مواد شود. حالا قهوه‌ي فوري را با آب جوش مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن، آن را به مايه اضافه كنيد. اكنون آرد و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنيد و به مايه بيفزائيد و با قاشق، هم بزنيد تا خمير صاف و يكدستي به دست آيد. خمير را با وردنه روي سطحي آردپاشي شده، به ضخامت نيم سانتيمتر پهن كنيد و با برشگري به قطر 5 سانتيمتر برش دهيد. برش‌هاي خمير را در سيني چربكرده، با فاصله بچينيد و روي هر كدام يك نيمه گردو بگذاريد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد،به مدت 12 دقيقه بپزيد. اينك بيسكويت‌ها را روي پنجره‌ي سيمي خنك كنيد و نيمي از آن‌ها را در شكلات ذوب كرده فرو ببريد و روي كاغذ آلومينيومي قرار دهيد تا شكلات ببندد. اكنون نيمه‌ي ساده‌ي بيسكويت را با پودر قند تزئين كنيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.