مواد لازم :
خردل زرد: يك قاشق مرباخوري
مربا گيلاس يا هلو يا زردآلو: يك قاشق غذاخوري
تخممرغ زده شده: يك عدد
جو پرك زودپز: يكچهارم فنجان
كرفس درشت خرد شده: يكچهارم فنجان
نمك: يكچهارم قاشق مرباخوري
فلفل سياه: يكهشتم قاشق مرباخوري
گيلاس يا زردآلوي خشك: 3 قاشق غذاخوري
گوشت مرغ يا بوقلمون چرخ شده: 500 گرم
نان همبرگر نصف شده و تست شده: 4 عدد
سس مايونز يا سس سالاد، كاهو، گوجهفرنگي، خيارشور: به مقدار لازم
روش تهیه :
خردل و مربا را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. تخممرغ، جوپرك، كرفس، گيلاس خشك، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و به گوشت اضافه كنيد و خوب هم بزنيد و گوشت را به 4 قسمت تقسيم كنيد. سپس هرقسمت را پهن كنيد (به قطر 2 سانت مانند همبرگر) دايرههاي گوشت را روي كبابپز يا روي پنجره فر (165 درجه فارنهايت) يا روي منقل زغالي روي توري كباب كنيد. حدود 14 تا 18 دقيقه زمان كافي است تا گوشت ديگر صورتي نباشد. در طول پخت يكبار كباب را بچرخانيد و در آخر برس آغشته به مخلوط خردل را روي كبابها بماليد. اگر اين كباب را در فر تهيه ميكنيد فر را از قبل گرم كنيد و با حرارت متوسط با توجه به آنچه كه گفته شد كباب كنيد. پس از پخت كبابها را در نان گذاشته و باقيمانده مخلوط خردل را روي آنها بماليد. اگر مايل بوديد گوجهفرنگي، كاهو، خيارشور و سس موردنظرتان را روي كباب بريزيد و سرو كنيد.