به خانم هاي باردار مبتلا به ديابت توصيه مي شود:

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66763
    s.samadi
    مشارکت کننده

    1- حتما” غذا را در حجم كم و به دفعات بيشتر (5 وعده در روز) ميل كنند.
    2- در هيچ وعده اي بيش از حد غذا نخورند.
    3- در برنامه غذايي خود از همه گروه هاي غذايي به شكل متنوع و متعادل استفاده كنند.
    4- مصرف غذاهاي چرب و سرخ كرده را كاهش دهند.
    5- مصرف نمك را كاهش دهند.
    6- روزانه از مواد غذايــي فيبــردار مانند حبوبات، سبزي، ميوه و نان های سبوس دار مانند سنگك كه در كاهش قندخون موثر است استفاده كنند.
    7- مصرف قندهاي ساده (مانند قند ،شكر و تنقلات شيرين) را کاهش دهند.
    8- مواد غذايي با نمايه گليسمي پايين (نان بربري، نان تافتون، سنگك ،چغندر، لپه، عدسي، لوبيا قرمز، لوبيا چيتي و ماش) را جايگزين مواد غذايي با نمايه گليسمي بالا (لواش ماشيني، باقلا بدون پوست، هويج، سيب زميني و پوره سيب زميني) نمايند.
    در خانم هاي باردار مبتلا به ديابت با نمايه توده بدني بالاتر از 26 توصيه مي شود در طول بارداري وزن گيري تا حدود 9 كيلوگرم داشته باشند. علاوه بر توصيه هاي فوق، بر رعايت نكات ذيل تاكيد مي شود:
    • از مصرف ميان وعده های متعدد خودداري كنند.
    • بعد از وعده هاي غذايي کمی پياده روي داشته باشند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.