یک متخصص تغذیه گفت: جوانههای گیاهی دارای اثر مثبت فراوانی هستند که حتما باید در برنامه غذایی افراد گنجانده شوند.
دکتر علی رشیدی متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص اهمیت مصرف جوانههای گیاهان گفت: این جوانهها دارای منبع غنی از ویتامین E هستند که تاثیر فراوانی در حفظ شادابی پوست و درمان یبوست و کاهش سرطان خواهند داشت.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از جوانهها باید در سبد غذایی خانوادهها جای پیدا کند، افزود: جوانههای گیاهی میتوانند نقش موثری در بالا بردن کیفیت غذاها ایفا کنند پس بهتر است خانوادهها این جوانههای گیاهی را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
رشیدی تصریح کرد: وجود آنزیمها در جوانهها باعث هضم و جذب بهتر غذا میشوند به علاوه این جوانهها باعث میشوند تا کربوهیدرات – پروتئین و فیبرها جذب شوند.
وی با اشاره به اینکه جوانه گیاه ماش جهت افزایش شیر مادران شیرده موثر است، اظهار کرد: این گیاه دارای پروتئین – ویتامین و کربوهیدرات بالا بوده و باعث افزایش شیر مادران خواهد شد.
این متخصص از جوانه بعنوان اکسیر جوانی نام برد و خاطر نشان کرد: ویتامین E که بعنوان اکسیر جوانی شناخته میشود در جوانههای گیاهی به فراوانی یافت میشود و میتواند جهت حفظ پوست و شادابی آن اثربخش باشند همچنین به دلیل فیبر بالا جهت پیشگیری از سرطان – کنترل قند خون و کنترل وزن بسیار حائز اهمیت است.