-
نویسندهنوشتهها
-
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۱:۲۷ #75420zahra jamshidiمشارکت کننده
معمولا آنچه در متون سنتي بهعنوان چاي انواع ميوهها اشاره ميشود همان دمنوش است و منظور از چاي «به» در واقع همان دمنوش «به» است. دمنوش «به» يكي از نوشيدنيهاي سنتي قديمي ايرانيهاست که براي تهيه آن ابتدا بايد «به» را خشک کرد…
البته براي خشک کردن «به» هرگز نبايد آن را تحتحرارت يا آفتاب قرار داد. روش درست اين است كه آن را به قطعات كوچك تقسيم كنيم يا در سايه قرار دهيم تا خشك شود. اگر «به» را يک تکه بگذاريم گرچه روند خشكشدن طولانيتر ميشود اما مواد بيشتري در آن باقي ميماند. وقتي «به» خشك شد، ميتوان آن را بستهبندي كرد و در فريزر قرار داد. براي تهيه دمنوش «به» بايد به اندازه نصف قاشق غذاخوري «به» خشكشده را در يك ليوان آب جوشيده ريخت و در آن را گذاشت تا دم بكشد. بعد از يكربع اين دمنوش آماده نوشيدن است. در فصولي كه «به» در دسترس است، ميتوان براي تهيه دمنوش آن از ميوه تازه هم استفاده كرد. به اين ترتيب كه ميوه را رنده ميكنند و يك قاشق غذاخوري از آن را در آب جوش ميريزند و بعد از يكربع دمنوش بهدست آمده را مصرف ميكنند. البته بهتر است آن را صاف و بعد ميل كنيد. خوردن اين دمنوش بعد از غذا اشكالي ندارد اما در اين شرايط بايد كمي غليظتر مصرف شود و ميزان آب جوشيده اضافه?شده به نصف ليوان كاهش يابد تا به تقويت دستگاه گوارش كمك كند. اين نوشيدني آرامشبخش است و به تقويت قواي مغزي نيز کمک ميکند.
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۲:۱۴ #99173s.samadiمشارکت کنندهاین دمنوش برای افراد دیابتی مضر نیست؟
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۲:۱۹ #99175zahra jamshidiمشارکت کنندهفکر نمی کنم مضر باشد
چون اولاً به نمایه گلایسمی خیلی بالایی ندارد (گرچه جزو میوه های با نمایه گلایسمی پایین هم نیست)
ثانیاً برای تهیه دمنوش از مقدار جزئی به استفاده می شود و حجم کمی به در آب جوش ریخته می شود .۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۲:۲۳ #99178s.samadiمشارکت کنندهممنون جمشیدی عزیز به نظر می آد خوش طعم و بو و دارای حس لذت بخشی است.
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۲:۳۲ #99181zahra jamshidiمشارکت کنندهnoooshe jan:)
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۵:۳۱ #99190madjdمدیرکلفوق العاده بود
حتی میتوان به عنوان طعم دهنده به چای معمولی اضافه شود۱۵ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۳:۲۱ #99208s.samadiمشارکت کنندهممنون مجد عزیز از راهنماییتون
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.