-
نویسندهنوشتهها
-
۱۱ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۵:۲۴ #77421e.aminiمشارکت کننده
خوردن شكلات احساس گناه خوشایندی است كه در سالهای اخیر گریبان گیر گناهكار و غیر گناهكار بوده است، زیرا انبوهی از تحقیقات بر مزایای بیشمار آن كه گستره ای به پهنای حفاظت قلب تا بهبود خلق و خود دارد پرده برداشته است.
بهتر است بدانید انواع مختلف شكلات مثل هم نیستند. تاثیرات مفید شكلات حاصل قسمت گیاهی آن یعنی دانه كاكائو است كه حاوی آنتی اكسیدانی به نام فلاوانول می باشد .
با توجه به مواد مورد استفاده برای تهیه شكلات شكلات های مختلف فرمولهای گوناگونی دارند كه در ذیل به آنها اشاره خواهد شد:
۱ – شكلات شیری
از آن جایی كه نسبت به شكلاتهای تلخ فلاوانول كمتری دارد انتخاب مناسبی نمی باشد . اما با انتخاب یك تكه شكلات كه میزان كاكائوی آن متوسط یا بالا ( در حدود ۴۰ درصد ) بوده و حاوی مقداری از مغزها یا میوه های خشك شده باشد می توانید فواید آن را افزلیش دهید .
۲ – شكلات سفید
از آن جایی كه این نوع شكلات فاقد كاكائو می باشد بر خلاف انتظار فاقد هر گونه ارزش غذایی است. تنها مزیت این نوع شكلات ها وجود مقدار بسیار كم كلسیم موجود در آن است.
۳ – شكلات تلخ
این نوع شكلاتها با رنگ كاملاً تیره و كمی تلخی بهترین و استاندارترین نوع شكلات هستند چرا كه حاوی مقادیر بالایی از كاكائو هستند. بیشتر ذائقه ها نمی توانند طعم تند كاكائوی تلخ خالص را تحمل كنند اما شكلات تلخ های كه حاوی ۷۰ درصد كاكائو هستند گزینه خوبی هستند.
پس از انتخاب میزان تلخی شكلات حالا نوبت به آن است كه گوشه چشمی هم به برند و ماركی كه انتخاب می كنید داشته باشد تا مطمئن شوید كه تقلبی نباشند. كره كاكائو یكی از مواد تشكیل دهنده شكلاتهای اصل است. از شكلاتهایی كه حاوی شیره ذرت، قند نیشكر و شیر كامل هستند خوداری نمایید.
منبع: افکار نیوز
۱۱ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۱ #100787zghasemiمشارکت کنندهخیلی جالب بود
خدارو شکر که من از دست افراد شکلات تلخ خور هستم -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.