-
نویسندهنوشتهها
-
۹ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۲ #77395
zghasemi
مشارکت کنندهبه نظر شما کدام نان سالم تر است و آیا می دانید در هر وعده غذایی باید نان مناسب با آن وعده را انتخاب کرد.
هر چه آرد بهتری در ساخت هر نانی به کار رفته باشد آن نان بهتر است و 50 درصد کیفیت نان به آرد آن وابسته است.
بررسی ها نشان می دهند؛ افراد اغلب بر این باورند که نان سنگک به دلیل سبوس زیادی که دارد نسبت به بقیه نان ها برتری دارد اما این باور غلط است و نان سنگک باعث چاقی می شود.
پزشکان توصیه می کنند در وعده های صبحگاه باید نان سنگک مصرف شود، نان لواش و تافتون هم برای وعده های شام مناسب هستند، همچنین پزشکان توصیه می کنند در وعده های ناهار نباید بیش از حد نان مصرف کرد زیرا باعث کسالت و خمودگی در بدن می شود.
نان سنگک اگر از آرد کامل و طبیعی باشد بهترین نان برای صبحگاه است و با احساس سیری که به بدن می دهد از هله هوله خوری در طول روز جلوگیری می کند.
نان لواش هم به دلیل ظرافت و قطر کوچکی که دارد افراد اغلب زیاد مصرف می کنند اما باید توجه داشت که مصرف اشتباه و بی رویه از این نان باعث چاقی مفرط در بدن می شود.البته مصرف نان سنگک در دوره رژیم درمانی و کاهش وزن به دلیل سبوس موجود در آن میتواند از عوارض و کمبودهای احتمالی که به دنبال رژیم همراه است پیشگیری نمایید
۱۰ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۴:۲۸ #100770e.amini
مشارکت کنندهبه طور کل انواع نان های سبوس دار برای مصرف در صبحانه مناسبند. هر چند نان سنگک حاوی مقداری سبوس است اما علت توصیه به نان سنگک بیشتر در دسترس بودن آن است و دلیل بر بی نقص بودن آن نیست. چراکه نان های حجیم سبوس دار دیگر از آن حهت که تماس کمتری با حرارت مستقیم دارند از نظر حفظ مواد مغذی و ویتامین ها نسبت به سنگک در اولویت اند.
۱۶ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۶ #100816zghasemi
مشارکت کنندهدرسته..نان های حجیم دور ریز کمتری نیز دارند و به قول معروف کمتر اسراف می شوند
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







