-
نویسندهنوشتهها
-
۱۲ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۳:۴۷ #75388
zghasemi
مشارکت کنندهفلفل دلمه ای
بسیاری از افراد در فصل سرما و بیماریهای سرماخوردگی و آنفلوآنزا تمام تلاش خود را جهت ایمن ماندن از شر این ویروس موذی میکنند.اگرچه هنوز شواهد درباره نقش مبارز و مقابلهای ویتامین ث با بیماریها محل بحث بسیاری از دانشمندان و محققان است، با این حال شکی نیست که این ویتامین یکی از بهترین منابع مورد نیاز بدن انسان بوده و هنگامی که بدن در تولید آن ناتوان است، بهترین راه تامین ویتامین ث مورد نیاز بدن، از طریق منابع خارجی جهت تولید و بازسازی سلولهای پوستی آسیب دیده توسط رادیکالهای آزاد است.
اگرچه تامین ویتامین ث مورد نیاز روزانه بدن، به دلیل اینکه تمامی میوهها و سبزیجات به نوعی حاوی مقادیری از این ویتامین هستند، کار دشواری نیست، با این حال سوال این جاست کدام یک از میوهها و سبزیجات حاوی بیشترین میزان ویتامین ث هستند، فلفل دلمهای قرمز، کلم بروکلی، کیوی یا پرتقال؟
برنده لیست فوق فلفل دلمهای قرمز است چرا که یک وعده غذایی فلفل دلمهای قرمز حاوی 190 میلی گرم ویتامین ث است. در حالی که کلم بروکلی حاوی 132 میلی گرم و کیوی 137 میلی گرم، ویتامین ث هستند. جالب اینجاست که برخلاف باور عمومی، پرتقال با داشتن تنها 83 میلی گرم ویتامین ث در رتبه آخر قرار دارد.
۱۲ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۴:۰۹ #99112s.samadi
مشارکت کنندهحالا که صحبت از منابع خوب ویتامین cشد در صورتی که از این منابع غنی استفاده میکنید دقت کنید که همراه با میگو نباشه چون باعث تولید سمی کشنده در بدن می شود.
۱۲ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۶:۰۶ #99123ezamani
مشارکت کنندهخانم صمدی میشه در مورد تداخل مصرف میگو و ویتامین c بیشتر توضیح بدید!؟
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۳:۵۳ #99134madjd
مدیرکلترکیب ویتامینC با پتاسیم آرسینیک موجود در میگو تولید اکسید آرسنیک میکند که سمی است
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۹:۰۹ #99166zghasemi
مشارکت کنندهدقیقا همینطور است که دکتر مجد گفتند…سم آرسنیک تولید شده کشنده می باشد
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۱:۳۲ #99168s.samadi
مشارکت کنندهممنون مجد عزیز
۱۸ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۱:۵۴ #99607madjd
مدیرکلخواهش میکنم
متاسفانه ما ایرانیان کمترفلفل دلمه را خام مصرف میکنیم و با فرایند سرخ کردن و یا پختن آن میزان ویتامین C آن را قبل از مصرف آن از دست میدهیم. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







