بهترین شیوه پختن ماهی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83455
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]متخصصین پزشکی در انجمن قلب آمریکا عنوان کردند: در صورتی که ماهی به شکل کباب شده یا پخته مصیرف شود برای سلامتی مفیدتر است . آنان اعلام کردند که بیشتر ماهی‌هایی که سرخ شده مصرف می شوند حاوی مقادیری اندک از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. آنان توصیه می کنند که برای حفظ سلامتی حداقل ۲ بار در هفته ماهی بخورید .

    این دانشمندان معتقدند: مصرف قابل توجهی ماهی و گنجاندن آن در رژیم غذایی تاثیر زیادی در کاهش میزان بیماریهای قلبی دارد. این انجمن به افراد توصیه می‌کند جهت حفظ سلامتی ۲ بار یا بیشتر در هفته ماهی مصرف کنید. همچنین دانشمندان مصرف ماهی‌های روغنی مانند ماهی آزاد و ماهی تن را که اسیدهای چرب امگا ۳ به وفور در کنار آنها وجود دارد را توصیه می کنند.

    گفتنی است اسیدهای چرب امگا ۳ سطح کلسترول خون را افزایش و سطح ” تری گلیسریدهای” مضر را کاهش می‌دهد .[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.