-
نویسندهنوشتهها
-
۵ مرداد، ۱۳۹۴ در ۰۵:۵۹ #90401s.shahemiمشارکت کننده
میگو جزو آبزیان محسوب میشود و برخلاف اینکه در گذشته تصور میشد میگو به دلیل کلسترول بالایی که دارد مصرفش باعث افزایش کلسترول بد خون میشود، بعدها مشخص شد که نوع کلسترول موجود در این آبزی، در افزایش کلسترول بد اثربخش نیست.
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با سلامانه با بیان اینکه مقدار واحدی که برای مصرف گوشت در نظر میگیریم میتوان در هفته یکی دو بار به مصرف ماهی و میگو اختصاص دهیم، گفت: «میگو سرشار از پروتئین است و به دلیل اینکه درصد جذب پروتئین آن بسیار بالاست، گنجاندن آن به خصوص در برنامه غذایی کودکان در حال رشد میتواند باعث تامین پروتئین موردنیاز بدن آنها باشد.»
دکتر ضیاءالدین مظهری اظهار داشت: «اغلب کودکان در سنین پایین به دلایل مختلف از خوردن گوشت امتناع میکنند از این رو توصیه بر این است که گوشت به اشکال مختلف پخته شود تا کودک میل و رغبت بیشتری به خوردن آن نشان دهند. کودکانی که کمتر از 2 تا 3 واحد از انواع گوشتها را استفاده میکنند، قطعا با اختلالات رشدی روبرو خواهند بود.»
وی با بیان اینکه میگو علاوه بر اینکه از پروتئین ارزشمندی برخوردار است حاوی ید و سلنیوم است و جزو منابع خوب ویتامین D به شمار میرود، گفت: «برای اینکه حین پخت ارزش غذایی این ماده خوراکی از بین نرود، بهتر است به صورت بخارپز یا کبابی تهیه شود چون چربیهای آن نسبت به حرارت حساس است. استفاده از لیموترش برای مزهدار کردن و سبزیهایخام و بخارپز در کنار میگو نیز باعث افزایش ارزش غذایی دریافتی میشود.»
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه میگوهایی که در رستوران و فستفودیها به صورت کنتاکی عرضه میشود، مصرفشان خیلی توصیه نمیشود، اظهار داشت: «وقتی میگو در روغن زیاد غوطهور و سرخ میشود، درنتیجه از خواص و ارزش غذایی آن کاسته میشود. هر چه میگو در روغن تفت داده شود و حرارت بیشتری ببیند اسیدهای چرب ترانس و اشباع روغن میتواند برای سلامت قلب و عروق مضر باشد. بنابراین مصرف این خوراکی در رستوران و فستفودیها توصیه نمیشود و بهتر است این مادهغذایی را در خانه با حداقل روغن و نمک تهیه و طبخ شود.»
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.