بلغور پلو با بادمجان و قارچ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #91353
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    رسپی آموزش ما مخلوطی از بلغور و بادمجان قارچ است همانگونه که اطلاع داریم قارچ جزو موادی است که سرشار از پروتئین است

    مواد لازم :

    بلغور 2 لیوان

    بادمجان 1 عدد متوسط

    قارچ 6 عدد

    پیاز متوسط 1عدد

    سس فلفل 1 قاشق مربا

    روغن مایع 10 قاشق

    نمک 1 قاشق مربا

    فلفل سیاه 1قاشق چای سرخالی

    آویشن 1 قاشق چای سرخالی

    طرزتهیه :

    بادمجانها را خرد کرده و نیم ساعت در آب نمک قرار می دهیم . در یک قابلمه روغن مایعه ریخته تا گرم شود و بادمجانهای شسته و خشک شده را می ریزیم و 4 دقیقه تفت می دهیم سپس پیازهای ریز خرد شده را می ریزیم و به تفت دادن ادامه می دهیم سپس رب می ریزیم سپس قارچها را ریخته به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم بلغور ها را شسته و هم می زنیم در آخر ادویه جات را می ریزیم . سپس 2.5 لیوان آب جوش را می ریزیم تا برنج ها بپزد در حرارت کم گذاشته تا آبش را بکشد سپس از حرارت برداشته و 10 دقیقه بعد سرو می کنیم
    hiDoctor.ir

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.