انواع مختلفی از بقچه پنیر و جعفری را آموزش دادیم در این آموزش تصویری برایتان با خمیر متفاوت و شکل و شمایل متفاوت آموزش میدهیم این بقچه مخصوص کشور ترکیه است
مواد لازم:
شیر ولرم 1 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد( زرده برای رویش)
نمک 2 قاشق مربا خوری
شکر 6 قاشق
خمیر مایه 1 پاکت
آرد 6-6.5 لیوان
مواد داخلی:
پنیر سفید100 گرم
جعفری مقداری
رویه:
زرده تخم مرغ
طرز تهیه:
در یک کاسه شیر ولرم ریخته رویش خمیر مایه می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمایه خوب حل شود سپس آب ولرم , روغن مایع,سفیده تخم مرغ, نمک و شکر را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد را می ریزیم و خوب ورز میدهیم تا بدست نچسبد رویش را پوشانده 1 ساعت استراحت کند حالا در یک ظرف پنیر سفید رنده شده می ریزیم رویش جعفری ریز خرد شده می ریزیم. حالا از خمیر به اندازه گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم ( مثل تصویر) و با چاقو برش میزنیم مثل تصویر از مواد پنیر و جعفری ریخته و از یک طرف شروع به رول کردن میکنیم به طرف خود میپیچیم تا گرد شود در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و میچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم رویش کنجد می زنیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم 20-25 دقیقه قرار می دهیم تا رویش طلایی شود بعد از آن از فر در آورده رویش را پوشانده و 15-20 دقیقه بعد که ولرم شد سرو میکنیم