بفرماييد کوکوي مرغ!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76904
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    براي داشتن تغذيه مناسب، گنجاندن گوشت سفيد (مانند مرغ، ماهي، ميگو و…) در برنامه‌غذايي ضروري است…
    مي‌توان اجزاي تشكيل‌دهنده اين گروه را به شكل‌هاي مختلف به غذاها افزود و از آنها غذاهاي مختلفي تهيه كرد. مثلا براي تنوع، مي‌توان گوشت مرغ را به صورت كوكو درآورد. براي آشنايي بيشتر با دستور پخت کوکوي مرغ اين مطلب را تا انتها بخوانيد.
    مقدار کالري
    موادغذايي تشکيل‌دهنده کوکوي مرغ در مجموع 1200 كيلوكالري انرژي دارد. در صورتي كه كوكو به 8 برش تقسيم شود، هر يك داراي 150 كيلوكالري انرژي خواهدبود و با خوردن 2 برش از اين كوكو
    300 كيلوكالري انرژي به بدن مي‌رسد. البته خوردن برش‌هاي كوكو با نان (به ازاي هر كف دست نان) 80 كيلوكالري ديگر نيز به كل انرژي دريافتي حاصل از خوردن اين غذا اضافه مي‌كند.
    همراه غذا
    مي‌توانيد كوكوي‌مرغ را با يك بشقاب سالاد كاهو البته مخلوط‌شده با سبزي‌هاي تازه‌اي مانند گوجه‌فرنگي، جوانه‌گندم و كلم‌قرمز ميل كنيد. نوشيدني مناسب اين غذا يك ليوان شربت (كم شكر) آبليمو است. به اين ترتيب از گروه گوشت‌ها، غلات و سبزي‌ها سهمي‌ را دريافت مي‌کنيد و چون حداقل 3 گروه غذايي را در يك وعده مصرف کرده‌ايد، وعده غذايي مغذي‌اي داشته‌ايد.
    طـرز تـهـيـه
    ابتدا سينه‌مرغ را با پياز، زردچوبه و يك ليوان آب روي حرارت بگذاريد تا پخته شود. بعد از پخت کامل و سرد شدن گوشت، آن را ريش‌ريش كنيد. در كاسه‌اي بزرگ گوشت مرغ‌ را با تخم‌مرغ، ادويه‌ها و جعفري مخلوط كنيد. در تابه‌اي مناسب، روغن بريزيد و بگذاريد تا داغ شود سپس مايه كوكو را در آن بريزيد و در تابه را بگذاريد تا بخار كند. بعد از 2 تا 3 دقيقه و جمع شدن قطرات آب روي در تابه، در آن را برداريد و بگذاريد يك طرف كوكو كاملا طلايي شود سپس آن را برگردانيد تا روي ديگر نيز طلايي شود. سپس براي آنكه روغن كوكو گرفته شود، آن را روي حوله يكبار مصرف قرار دهيد و بگذاريد چند دقيقه‌اي بماند.
    به اين ترتيب كوكوي مرغ آماده خوردن خواهد بود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.