بسته پيشنهادي ديابت(قسمت سوم)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71574
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    روزي 2 بار قندخون خود را با دستگاه گلوکومتر چک کنيد؛ يک بار صبح ناشتا و يک بار هم آخر شب. اگر نوسان زيادي را در ميزان قندخون 10 روز پشت‌سر هم مشاهده کرديد حتما پزشکتان را در جريان بگذاريد.

    هر بار پس از گرفتن جواب آزمايش در صورت بهبود وضعيت قندخونتان، خودتان را با خريدن يک هديه مانند کتاب، تشويق کنيد!

    يک کيف کوچک که حاوي 3 تا 4 وعده از داروها و وسايل مورد نيازتان است را در جاي خنکي نگهداري کنيد تا هنگام خروج از منزل و با برداشتن آن ديگر نگران جا گذاشتن داروها يا وسايل مورد نيازتان نشويد.

    اگر امکان نگهداري کيف جداگانه برايتان وجود ندارد، ليست داروها و لوازمي که نياز داريد را روي يک کاغذ بنويسيد و کاغذ را بر در وروديتان بچسبانيد. با اين کار هر بار که مي‌خواهيد از منزل خارج شويد، مي‌دانيد که بايد چه چيزهايي را همراه داشته باشيد.

    اگر انسولين تزريق يا داروهاي کاهنده قندخون را مصرف مي‌کنيد، روزي يک بار به جعبه داروهايتان سر بزنيد. بهتر است که پيش از اتمام داروهايتان از پزشک خود بخواهيد که دوباره براي شما دارو تجويز کند تا با مشکل اتمام دارو در زماني که دسترسي به دارو و داروخانه را نداريد، مواجه نشويد.

    هميشه در کيف يا جيب‌تان يک بسته بيسکويت خشک بدون کرم يا چند عدد شکلات داشته باشيد تا در صورت احساس افت قندخون و سرگيجه آنها را مصرف کنيد.

    يک تکه نان سنگک، 2 عدد گردوي کامل يا 5 عدد بادام هم مي‌توانند گزينه‌هاي خوبي براي پيشگيري از زمين خوردن شما در صورت افت قندخون پس از مصرف دارو يا تزريق انسولين باشند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.