بستنی محصول لبنی منجمدی است که از ترکیب شیر، شکر، خامه، چربی گیاهی، تخم مرغ، مواد طعم دهنده، رنگ های خوراکی و مواد قوام دهنده و نگه دارنده تهیه می شود. ۳۰ تا ۵۰ درصد بیشتر بستنی ها را هوا تشکیل می دهد و یک لیوان آن براساس خامه، چربی و شکر به کاررفته ۳۰۰ تا ۵۰۰ کالری انرژی دارد و تقریبا یک چهارم کالری مورد نیاز روزانه بدن ما را تامین می کند. بستنی در مقایسه با شیر بیش از دو تا سه برابر چربی دارد و میزان پروتئین آن کمی بالاتر است و تا حدودی ویتامین ها و املاح معدنی موجود در شیر را داراست. اما باید بدانید به دلیل آن که شکر، چربی و برخی افزودنی ها نظیر کاکائو، قهوه و… در بستنی مانع جذب کلسیم و برخی ریزمغذی های آن شده و بسیار چاق کننده و افزاینده قند و چربی خون است، به هیچ وجه آن را جایگزین شیر تازه یا فرآورده های لبنی کم چرب نکنید.