1 قاشق غذا خوری روغن نباتی
سینه مرغ بدون استخوان برش داده شده
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
زعفران 1/4 قاشق چای خوری
عصاره پیاز و سیر الیت
2 فنجان آب گوجه فرنگی
2 فنجان آب
1 فنجان برنج دانه بلند نپخته
3 پیاز سبز خرد شده
لیمو (اختیاری)
تهیه
به مرغ 1/4 قاشق چای خوری نمک و فلفل بزنید.روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط داغ کرده، هردو طرف مرغ را در آن سرخ کنید.بعد از اینکه مرغ سرخ شد آن را از تابه بیرون بیاورید و پیاز، 1/8 قاشق چای خوری زعفران، سیر را در تابه بریزید و5 دقیقه تفت دهید مجددا مرغ را اضافه کنید و هم بزنید .بعد از اینکه آب گوجه فرنگی را در تابه ریختید درب آن را گذاشته صبر کنید به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و 15 دقیقه صبر کنید.
1/4 قاشق چای خوری نمک، 8/1 قاشق چای خوری زعفران، 2 فنجان آب، و برنج در یک ماهی تابه، به جوش آورید. درب آن را گذاشته ،حرارت را کم کنید و 20 دقیقه آن را روی حرارت قرار دهید.یا تا زمانیکه آب برنج تبخیر شود و برنج پخته شود.مرغ را به همراه برنج سرو کنید و برای تزئین از پیاز و لیمو (در صورت دلخواه) استفاده کنید.