برای گرفتن بوی زهم مرغ و خوشمزه شدن آن چکار می کنید؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70452
    nikbakht
    مشارکت کننده

    من خودم معمولا از دو روش ساده استفاده می کنم که مرغ ها بد نمی شوند، ولی خوشحال می شوم شما هم روش هایتان را با ما در میان بگذارید.

    1- مرغ را با پیاز زیاد و زرد چوبه و نمک و فلفل (و دیگر ادویه های دلخواه مثل دارچین) و کمی آب می پزم و می گذارم آبش تمام شه، بعد کمی تفت می دم بعد مجددا کمی آّب و آبلیمو و رب گوجه (تفت داده) بهش اضافه می کنم و می گذارم رنگ و طعم آنها را هم بگیره.

    2- تکه های مرغ را دو -سه ساعتی لای پیاز و آبلیمو و زعفران می خوابانم و بعد آن را روی حرارت ملایم می گذارم تا کاملا مغز پخت بشه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.