برای مبارزه با سوء هاضمه و ورم معده در بارداری باید :

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73323
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ۱. زیاد بنوشید : روزانه باید دو لیتر اب قبل یا بعد از غذا بنوشید . دم کرده های گیاهی (مانند گل گاوزبان) ٬ چای کمرنگ (چای پر رنگ باعث ترش کردن می شود) و سبزی های اب پز که تحریک کننده نبوده وغنی از سدیم و پتاسیم می باشند و برای انچه از دست رفته مناسب هستند (از مصرف جوشانده تره که اغلب به اشتباه در زمان ابتلا به اسهال توصیه می گردد جدأ خود داری کنید) .

    ۲. روزی ۲-۳ بار سیب خام بخورید (سیب خام باعث تنظیم حرکت مواد در دستگاه گوارش می شود درصورتیکه سیب پخته باعث تسریع حرکت مواد می شود) . در زمان ابتلا به اسهال کمپوت مصرف نشود بهتر است .

    ۳. از مصرف حبوبات که نفاخ هستند خود داری کنید. در صورت مصرف حبوبات باید از کم شروع کنند و حتمأ از شب قبل خیس خورده باشد یا دو بار بجوشانند و بعد انها را بپزند . غلات مخصوصأ برنج یا نشاسته خوب تحمل می شود . مصرف نان را کم کنید .

    ۴. سبزی های دارای فیبر سخت (تره و کرفس) را خرد کرده و مصرف نمایید و سبزی های حاوی گوگرد (مارچوبه ٬ تربچه ٬ کلم ٬ پیاز) را استفاده نکنید .

    ۵. اب مرکبات را مصرف ننمائید زیرا باعث ترش کردن می شوند باید از خود میوه و یا لیمو شیرین استفاده شود .

    ۶. تمام غذاها را خوب بجوید تا کاملا با بزاق دهان آغشته شود و بهتر هضم و جذب شود .

    ۷. در مصرف هیچ یک از مواد غذایی افراط نکنید و هر گونه تغییر را به ارامی انجام دهید .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.