مواد اولیه برای درست کردن کاسه خرما و گردو برای سفره افطار ماه رمضان :
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا : ۱۰ ورق
پودر دارچین : ۲ قاشق چایخوری
خرمای هسته گرفته : ۱۰ عدد
مغز گردو : ۱۰ عدد
پنیرخامه ای : ۱۰۰ گرم
پودر شکر : ۳۵ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد گندم : ۴۰ گرم
مغز گردو خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده : ۴۰ گرم
طرز تهیه کاسه خرما و گردو برای سفره افطار ماه رمضان :
ابتدا پنیر خامه ای و تخم مرغ و گردو خرد شده و دارچین و پودر شکرو آرد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی آن قدر به هم میزنیم تا یکدست شوند .
خمیرها را به ابعاد ۶ در ۶ سانتی متر برش زده قالب مافین سایز کوچکی را انتخاب کرده که قطر دهانه آن ۴ سانتی متر باشد.
حدود ۵ تا ۶ تکه از خمیر ها را روی یکدیگر قرار داده داخل قالب فشرده می کنیم.
سپس از مایه آماده شده یک قاشق داخل کاسه حاصل میریزیم و روی هر کدام را یک خرمای هسته گرفته و یکی تکه گردو قرار می دهیم.
کاسه های حاصل را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم می پزیم.