برای افزایش یادگیری چی بخوریم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88233
    s.farzi
    مشارکت کننده

    مصرف سبزی‌های حاوی ویتامین E مانند جوانه گندم می‌تواند در یادگیری فرد موثر واقع شود.

    محصولات دریایی مانند ماهی و میگو به دلیل فسفر زیاد و امگا 3 موجود در آن بر روی حافظه فرد تاثیر می‌گذارد.

    مصرف انواع مغزها، مانند پسته، فندق، بادام و گردو می‌تواند بر روی حافظه فرد تاثیر بگذارد این تاثیرگذاری به دلیل ویتامین‌ها و املاح موجود در آن به وجود می‌آید بدین منظور افراد روزی 10 تا 15 عدد پسته، فندق و بادام مصرف کنند همچنین مصرف 3 تا 4 عدد گردو توصیه می‌شود.

    استفاده از سبزی‌ها و میوه‌ها می‌تواند در حافظه فرد تاثیر بگذارد به خصوص سبزی‌های حاوی ویتامین E و آنتی اکسیدان مانند جوانه گندم، کاهو و فلفل‌های دلمه ای رنگی در این امر موثر واقع می‌شود همچنین افراد به منظور یادگیری بهتر، صبحانه را به طور کامل میل کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.