مصرف سبزیهای حاوی ویتامین E مانند جوانه گندم میتواند در یادگیری فرد موثر واقع شود.
محصولات دریایی مانند ماهی و میگو به دلیل فسفر زیاد و امگا 3 موجود در آن بر روی حافظه فرد تاثیر میگذارد.
مصرف انواع مغزها، مانند پسته، فندق، بادام و گردو میتواند بر روی حافظه فرد تاثیر بگذارد این تاثیرگذاری به دلیل ویتامینها و املاح موجود در آن به وجود میآید بدین منظور افراد روزی 10 تا 15 عدد پسته، فندق و بادام مصرف کنند همچنین مصرف 3 تا 4 عدد گردو توصیه میشود.
استفاده از سبزیها و میوهها میتواند در حافظه فرد تاثیر بگذارد به خصوص سبزیهای حاوی ویتامین E و آنتی اکسیدان مانند جوانه گندم، کاهو و فلفلهای دلمه ای رنگی در این امر موثر واقع میشود همچنین افراد به منظور یادگیری بهتر، صبحانه را به طور کامل میل کنند.