برانيز شكلات و توت فرنگي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70744
    susan
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي 16 تكه:
    كره: 50 گرم
    پوره سيب:يك فنجان
    شكلات تلخ: 200 گرم
    شكر قهوه‌اي: سه چهارم فنجان
    تخم‌مرغ: 4 عدد
    آرد: يك و يك سوم فنجان
    پودر كاكائو: يك سوم فنجان
    بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري
    توت فرنگي: 2 فنجان


    روش تهیه :
    1. فر را در دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.
    2.در يك ظرف كوچك كره و شكلات را روي حرارت آب كنيد.
    3. آن‌ها را هم بزنيد تا مايه نرمي به دست آيد.
    4. شكر و تخم‌مرغ‌ها را هم در يك ظرف ديگر بزنيد تا مايه‌اي نرم به دست آيد. سپس آرد، پودر كاكائو و بيكينگ پودر را با مواد ديگر آماده شده مخلوط كرده و خوب هم بزنيد.
    5. مايه را درون يك قالب كه با كاغذ پخت پوشانده شده بريزيد و توت فرنگي‌ها را روي آن قرار دهيد.
    6. حدود 45 تا 50 دقيقه آن را درون فر بپزيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست