با مصرف ماست، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80649
    s.samadi
    مشارکت کننده

    گرچه ما روی فواید ماست کم چرب تأکید کردیم، اما مطالعات منتشر شده در مجله تغذیه درمانی، نشان میدهد که لذت بردن از ماست پرچرب و دیگر غذاهای لبنی پرچرب مانند شیر کامل، پنیر، خامه، خامه ترش و کره خطر سرطان را کاهش می‌دهد. اگر چه چربی اشباع شده این محصولات بالا است، اما غذاهای لبنی، حاوی عوامل بالقوه پیشگیرنده سرطان، مانند چربی بازدارنده ای به نام اسید لینولیک دوگانه هستند.در این مطالعه، بیش از 60 هزار زن چهل تا هفتاد ساله، به طور میانگین حدود8/14 سال، از ماست پر چرب استفاده میکردند. زنهایی که هر روز حدافل 4 وعده غذاهای لبنی پرچرب استفاده می‌کردند، 41% از خطر ابتلا به سرطان، نسبت به آنهایی که وعده های کمتری از این ماست استفاده میکردند، مصون شدند.برای افزایش هر دو وعده غذای لبنی پرچرب که هر کدام از زنها، هر روز استفاده میکردند، 13% خطر ابتلا به سرطان کم می‌شد.بنابراین، در حالیکه محققان سعی دارند تا به قطع چربی اشباع شده به خصوص چربی گوشت، توصیه کنند، استفاده از ماست پرچرب و دیگر فراورده‌های لبنی میتواند پیشگیرنده باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.