نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد، فلفل دلمه ای دارای خواص درمانی متعددی است و در صورت مصرف آن با میوه ها و سبزی های دیگر، جذب مواد مغذی افزایش می یابد.
*دارای خاصیت ضدقارچی و انگلی است که در مقابله با مسمومیت غذایی مؤثر است.*به نقل از سایت «ehow» آنتی اکسیدان آن برای مقابله با علایم پیری ودرمان آرتریت بسیار مفید است.*ویتامین C موجود در آن، با لخته شدن خون و سکته مقابله می کند.
* تمام فلفل های دلمه ای رنگی سرشار از آنتی اکسیدان و فتونیوترینت است که از بروز سرطان مثانه، پانکراس، پروستات و گردن رحم پیشگیری می کند.
*کاهش دهنده کلسترول و فشار خون است.
* ناراحتی های گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم معده، اسهال، قولنج، نفخ و… را از بین می برد.
*با کاهش تری گلیسیرید که در چربی بدن ذخیره می شود، باعث افزایش سوخت و ساز بدن می شود. *ویتامین C آن آسیب های دیواره مخاطی را ترمیم و تقویت می کند تا از خونریزی پیشگیری شود.*ویتامین C و بتاکاروتن آن از ناراحتی های چشمی مانند آستیگماتیسم، تباهی لکه زرد و آب مروارید پیشگیری می کند.