متخصصان تغذیه اعلام کردند: مصرف قارچ باعث تقویت استخوان ها و در رفع خستگی مؤثرست.
قارچ ملین، تقویت کننده معده و برای قطع اسهال خونی و اسهال معمولی مفید است و خونریزی های داخلی را متوقف می کند.
قارچ حاوی پروتئین فراوان است و می توان از آن به جای گوشت استفاده کرد.
قارچ موجب تسهیل جذب مواد غذایی در بدن می شود و ناخالصی ها را از بین می برد و دستگاه گوارش را تصفیه کرده و کلیه اخلاط مضر را خارج می کند.
قارچ کمبود ویتامین D را نیز جبران می کند.
بعضی از انواع قارچها هستند که خام آنها بسیار خوب است و می توان آنها را در سالاد به صورت خام همراه با سبزیجات دیگر مصرف کرد.
در حین پختن قارچ باید توجه داشت که زیاد چرب تهیه نشود زیرا چربی زیاد هضم آن را مشکل می کند.