با تغذیه مناسب حافظه را تقویت کنیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70742
    matin
    مشارکت کننده

    ضعف حافظه و فراموشی( آلزایمر ) :

    با تغذیه مناسب می توان ضعف حافظه (الزایمر ) را برطرف نمود.
    غذاهای مفید برای حافظه:
    قندهای طبیعی: عسل – کشمش – مویز – انجیر – توت
    پیاز- عدس – سالاد با سس طبیعی( لیموترش و روغن زیتون)
    به لیمو (باعث تقویت حافظه- تقویت معده- تپش قلب- رفع سردرد و خستگی روحی)
    بادرنجبویه (باعث تقویت حافظه و آرامش و رفع استرس- خواب آور )
    کندر
    ذغال اخته – شاه توت – توت فرنگی

    غذاهای مضر برای حافظه:
    لبنیات (ماست ۰دوغ۰ پنیر۰شیر۰غارا)
    گوشت و دیگر فراورده های حیوانی
    ترشیجات
    میوه جات ترش و کال
    گشنیز
    طبخ غذا در ظروف آلومینیم (ظروفی که فعلا به نام ظروف روحی نامیده میشود.)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.