ضعف حافظه و فراموشی( آلزایمر ) :
با تغذیه مناسب می توان ضعف حافظه (الزایمر ) را برطرف نمود.
غذاهای مفید برای حافظه:
قندهای طبیعی: عسل – کشمش – مویز – انجیر – توت
پیاز- عدس – سالاد با سس طبیعی( لیموترش و روغن زیتون)
به لیمو (باعث تقویت حافظه- تقویت معده- تپش قلب- رفع سردرد و خستگی روحی)
بادرنجبویه (باعث تقویت حافظه و آرامش و رفع استرس- خواب آور )
کندر
ذغال اخته – شاه توت – توت فرنگی
غذاهای مضر برای حافظه:
لبنیات (ماست ۰دوغ۰ پنیر۰شیر۰غارا)
گوشت و دیگر فراورده های حیوانی
ترشیجات
میوه جات ترش و کال
گشنیز
طبخ غذا در ظروف آلومینیم (ظروفی که فعلا به نام ظروف روحی نامیده میشود.)