با این میوه ها بدنتان کم آب نمی شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #93651
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    شما باید روزی 8 لیوان آب بنوشید، اما چطوری؟ چه مواد غذایی و میوه هایی بدنتان را در مقابل کم آب شدن حفظ می کند و بهتر آب بدن شما را تامین می کند. در این مطلب به شما می گوییم که چگونه میزان آب مورد نیازتان را از طریق مصرف برخی مواد غذایی و میوه ها تامین کنید.

    وقتی ورزش یا فعالیت های شدید انجام می دهید، آب زیادی را از طریق عرق کردن از دست می دهید و سطح الکترولیت به کمتر از مقدار طبیعی آن می رسد. یک حرکت هوشمندانه مثل مصرف آبمیوه های تازه و سبزیجات می تواند سطح آب بدن و الکترولیت را تنظیم کند. نوشیدن مقدار زیادی آب می تواند باعث از دست دادن ویتامین ها و مواد معدنی شود، زیرا باید دائم به دستشویی بروید! می توانید یک لیوان آب را در روز با میوه های خام و سبزیجات جایگزین کنید تا برای مدت زمان طولانی تری آب بدنتان حفظ شود.علاوه بر این، با مصرف میوه ها، فیبر ، آنتی اکسیدان و … هم به بدنتان می رسد. در حقیقت وقتی رژیم غذایی سالمی داشته باشید، آب موردنیازتان را دریافت کرده و دچار کم آبی نمی شوید.

    مواد غذایی که آب زیادی دارند

    بدن به طور مداوم سلول های صدمه دیده اش را جایگزین می کند، پس امری ضروریست که ما مواد غذایی سالم بخوریم تا سلامتی سلول ها تضمین شود. بهترین کار برای حفظ آب بدن، مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان است که از سلول ها محافظت میکنند.

    انبه

    اگر پوستتان دائما خشک است، فقط کافیست انبه بخورید! انبه سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها به خصوص ویتامین A است. این ویتامین به طور طبیعی باعث تولید سلول در پوست می شود.انبه پوست هایی که مستعد آکنه هستند را هم بهبود می دهد.در پوست هایی که آکنه دارند، سلول ها بیش از حد در لایه شاخی (خارجی ترین لایه ی پوست) تولید شده و با سلول های مرده ترکیب می شوند.این سلول های مرده هم با سبوم ترکیب شده و جوش های سرسیاه را به وجود آورده و در نهایت منافذ پوست بسته شده و آکنه ایجاد می شود. ویتامین A به عنوان یک مکمل غذایی جلوی تولید بیش از حد سلول ها را در لایه ی شاخی پوست می گیرد. می توانید 3 تا 4 تکه انبه به رژیم غذایی روزانه یتان اضافه کرده تا شادابی پوستتان را حفظ کرده و به بدنتان آبرسانی کنید.

    انار

    انار منبع شگفت انگیز آنتی اکسیدان هاست. این میوه ممکن است فراوان ترین منبع پلی فنول ها باشد. ترکیب منحصر به فرد عناصر موجود در انار، توانایی محافظت در برابر خورشید را در ما بالا برده و می توانید از صدمات ناشی از اشعه های مضر خورشید جلوگیری کند. می توانید انار را به ماست یا سیریال های صبحانه یا سالاد اضافه کنید.

    آووکادو

    شاید این میوه ی روغنی و گوشتی زیاد هم پر آب به نظر نرسد، اما سرشار از پتاسیم بوده و حاوی چربی های سالم و فیبر است. این مواد به حفظ آب بدن کمک می کنند. چربی های اشباع نشده موجود در آووکادو حاوی اسیداولئی هستند که سطح چربی ها در بدن را بهبود داده و به کنترل دیابت و کلسترول کمک میکنند.

    خیار

    خیار میوه ای خوشمزه و کم کالری است که محتوی آب زیادی هم دارد. علاوه بر این، خیار منبع عالی سیلیکا است، ماده ی معدنی که به قوی کردن بافت های همبند کمک می کند. پوست خیار هم منبع ویتامین A ، C و اسیدفولیک است.

    کلم بروکلی

    کلم بروکلی و سبزیجات دیگری مثل اسفناج منبع عالی آلفا لیپوئیک اسید ، آنتی اکسیدان های محلول در آب و ضدالتهاب هستند. می توانید بروکلی را به صورت خام در سالاد ریخته یا به تنهایی مصرف کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.