باید و نباید های بیماران MS

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75486
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    مواد غذايي مفيد براي بيماران MS :

    1- چربي هاي اُمگا-3 و اُمگا-6 . منبع غذايي اصلي اسيدهاي چرب اُمگا-3 انواع ماهي بخصوص ماهي ساردين و سالمون است و ساير منابع غذايي آن روغن سويا و کانولا، جوانه گندم ، گردو، روغن تخم کتان، سبزيجات برگ سبز و روغن کبد ماهي مي باشد.
    اسيدهاي چرب اُمگا-6 نيز در روغن هاي غير اشباع گياهي مثل روغن ذرت ، روغن کانولا، روغن سويا ، روغن بادام زميني و روغن آفتابگردان وجود دارد.
    2- ميوه ها و سبزي هاي تازه و تميز ( سبزي هاي داراي برگ سبز پررنگ )
    3- جوانه ها خصوصا جوانه يونجه كه بايد موقع شروع به جوانه زدن مصرف شود.
    4- پودر جلبك آب هاي تازه که به صورت بسته بندي شده در برخي فروشگاه ها موجود است.
    5- مايعات : آب تازه و تصفيه شده 2 ليتر ( 8 ليوان ) در روز، ساير چاي هاي گياهي به جاي چاي معمولي و آب ميوه رقيق شده

    مواد غذايي مضر براي بيماران MS :
    1- غذاهاي چرب خصوصا گوشت هاي چرب و تمام چربي هاي حيواني
    2- فرآورده هاي لبني پرچرب
    3- سس هاي مايونز و تمامي سس هاي داراي چربي زياد
    4- غذاهاي بسيار شيرين ، كيك ، بيسكوئيت ، شيريني و آب نبات
    5- غذاهاي حساسيت زا مثل تخم مرغ ، شير ، سيب زميني ، گوجه فرنگي ، بادمجان ، مخمر ، نان گندم ، شكر، برخي از ميوه ها ( بسته به واكنش بيمار ) ، مواد غذايي با رنگ هاي افزودني مثل نوشابه ها يا با مواد نگهدارنده مثل كنسروها ، ادويه ، تمام ميوه ها و سبزي هايي كه خوب شسته نشده اند يا با افزودن مواد شيميايي رشد کرده اند که مواد باقيمانده روي آنها مي تواند سمي و حساسيت زا باشد.
    بيمار بايد با دقت در برنامه غذايي روزانه ، غذاهاي حساسيت زا را شناخته و آنها را حذف كند.
    6- قهوه ، الكل ، كولا و چاي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.