توصیه ها
1 – هیچ گاه مواد غذایی کنسروی را جایگزین غذاهای خانگی نکنید.
2 – اگر هنگام باز کردن قوطی متوجه ریختگی لاک یا لکه های سیاه رنگ و زنگ زده در جدار داخلی آن شدید از مصرف محصول بپرهیزید. لکه های زنگ زده، غذا را فاسد و شیمیایی می کند.
3 – سیاه شدن جدار خارجی بدنه قوطی و البته رشد کپک روی آن نشان دهنده آن است که کنسرو در شرایط بهداشتی نگهداری نشده است و از خرید آن اجتناب کنید.
4 – وقتی در قوطی را باز کردید، بلافاصله محتویات آن را درون ظروف شیشه ای بریزید. خوب است بدانید بر اثر باز شدن در کنسرو بخصوص کمپوت، اسید میوه با کمک اکسیژن هوا با دیواره فلزی قوطی واکنش نشان داده و ماده غذایی را مسموم می کند.
5 – هیچ گاه قوطی کنسرو و کمپوت را درون یخچال نگهداری نکنید، زیرا رطوبت این محیط به زنگ زدگی بدنه قوطی منجر می شود.