بامیه کبابی

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76959
    ناشناس
    میهمان

     

    2 پیاز کوچک، هر برش به 8 قاچ
    24 بامیه
    16 گوجه فرنگی
    4 قاشق چای خوری روغن زیتون الیت
    1 قاشق چای خوری نمک
    1 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه
    1 قاشق چای خوری آب
    1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
    1/8 قاشق چای خوری شکر
    2 حبه سیر، خرد کرده

    تهیه
    گریل را آماده کنید.
    در هر سیخ یک تکه پیاز ، 2 گوجه فرنگی و 3 بامیه قرار دهید.
    روغن زیتون، نمک و بقیه مواد را با هم درکاسه ای با مخلوط کن هم بزنید.و آن را با برس مخصوص روی بامیه ها ، گوجه فرنگی و پیازها بزنید.
    بامیه ها را در قفسه گریل قرار داده و به مدت 3 دقیقه گریل کنید.

    #100568
    madjd
    مدیرکل

    بعضی خواص بامیه:
    1) فیبر موجود در بامیه به حفظ قند خون كمك می كند؛ بدین ترتیب كه سرعت جذب قند را كاهش می دهد، پس برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.
    2) موسیلاژ(یك نوع فیبر) موجود در بامیه به كلسترول غذا متصل شده و جذب آنرا كاهش می دهد. همچنین باعث دفع سموم از بدن می شود. اثر بامیه دركاهش كلسترول خون، یكی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است زیرا مثل داروهای كاهنده كلسترول اثرات جانبی ندارد.
    3) بسیاری از متخصصان معتقدند كه بیشتر بیماری ها از روده شروع می شوند. فیبر موجود در بامیه با جذب آب كافی، از بروز یبوست جلوگیری كرده و ابتلا به بیماری هایی چون بواسیر و دیورتیكولیت* را بشدت كاهش می دهد.
    معمولاً برای افزایش حجم مدفوع و رفع یبوست،مصرف سبوس گندم توصیه می شود كه امكان دارد دیواره روده را حساس كند. ولی موسیلاژ موجود در بامیه روده را نرم كرده و خروج مدفوع را آسان می سازد.
    4) اسید فولیك باعث كاهش هموسیستئین خون می شود كه این ماده رگهای خونی را مسدود می كند. ویتامینC نیز یكی از آنتی اكسیدان های مهم می باشد. در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی نیز می شود.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.