باقالی قاتق

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71959
    nikbakht
    مشارکت کننده

    باقالی قاتق یک غذای خوشمزه است که آن دسته از گیاهخواران که تخم مرغ را می خورند، می توانند از ان لذت ببرندک
    مواد لازم
    باقالی خشک:100 گرم – تخم مرغ: دو عدد – سیر: 3-4 حبه (یا پودر سیر به میزان لازم) – روغن: دو قاشق غذاخوری- شویدخشک:5/2 قاشق غذاخوری- آب: 5/2 لیوان – ادویه ها(شامل نمک،فلفل و زردچوبه): به میزان لازم

    طرز تهیه: ابتدا باقالی ها را برای مدت نزدیک به 7 ساعت در آب خیس می کنیم (سپس اگر پوست دارند آنها را پاک می کنیم) و بعد آنها را در روغن به همراه سیر،ادویه ها و شوید تفت می دهیم و بعد 5/2 لیوان آب را به آن اضافه می کنیم، وقتی که باقلاها پختند؛ تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تخم مرغها بپزند، اکنون غذا آماده است.

    #98083
    amini
    مشارکت کننده

    منم تعریف باقالی قاتق رو خیلی شنیدم ی غذای مخصوص مازندران هست ممنون طرز تهیشو نوشتید حتما درست میکنیم

    #98099
    nikbakht
    مشارکت کننده

    نوش جان.

    #98100
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    وای هوس کردم، واقعا باقالی قاتوق خوشمزه است، و اگه خیلی روغن توش نریزین غذای سالمی هم هست

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.