چاي سبز منبع بسيار غني از کاتچين، يک نوع آنتياکسيدان قدرتمند به معناي واقعي کلمه است. تحقيقات نشان داده است زناني که چاي سبز را به شکل روزانه مصرف ميکنند کمتر از آن دسته که نوشيدن چاي سبز خيلي در برنامه غذايي روزانهشان نيست در معرض ابتلا به سرطانپستان قرار ميگيرند. اگر جزو آن دسته افرادي هستيد که چاي سبز فشارتان را پايين ميآورد يا مزه آن را دوست نداريد، ميتوانيد اين چاي را با زنجبيل بنوشيد تا هم طعم آن برايتان قابل تحمل شود و هم از افت فشارخون تان جلوگيري کرده باشيد.
فراموش نکنيد چاي سبز خاصيت آرامبخشي هم دارد بنابراين به همين راحتيها نميتوانيد از کنار آن عبور کنيد.