این بادمجان شکم پاره که در زبان ترکی به آن قارنی یارخ می گویند بدون گوشت درست شده است و مواد لازم آن برای 6-8 نفر است در عرض 10 دقیقه حاضر می شود و 45 دقیقه مدت پخت آن است
مواد لازم:
بادمجان به اندازه تعداد نفرات
مواد داخلی:
برنج 1 لیوان شسته و آبکش کرده
پیاز 1عدد ریز خرد شده
فلفل سبز 1عدد ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی
جعفری
سیر
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
طرز تهیه:
این غذای بدون گوشتی طعم لذیذی دارد. ابتدا بادمجانها را یک در میان پوست می گیریم و در آب نمک قرار می دهیم.
مواد داخلی:
پیاز زا در تابه ریخته و تفت می دهیم سپس رب را می ریزیم فلفل سبز را ریخته. سپس برنج را ریخته و نمک و ادویه جات را ریخته و نصف لیوان آب می ریزیم درب ظرف را گذاشته تا بپزد و آبش را بکشد باید برنج کاملا بپزد.
بادمجانها را شسته و خشک می کنیم وسطش را می بریم و در روغن گرم شده ریخته و کمی تفت می دهیم تا نرم سود و رنگش عوض شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار داده تا روغن اضافی آن برود سپس در ظرف چیده بطوریکه قسمت برش داده شده رو بماند و داخلش را با مواد داخلی پر کرده و زیاد فشار نمی دهیم رویش را با سیر , گوجه فرنگی و فلفل سبز تزیین میکنیم. دو قاشق رب را در 1 لیوان آب گرم حل کرده و می ریزیم زیاد روی برنج نیاید با فویل رویش را بسته تا برنجها خشک نماند و نرم بماند در فر 200 درجه قرار داده نیم ساعت بعد فویل را بر می داریم تا رویش طلایی شود.
hiDoctor.ir