خوردن بادام زميني به مقدار 5 بار يا بيشتر در هفته و هر بار 28 گرم ، احتمال بروز ديابت نوع دوم را در زنان کاهش ميدهد. بادام زميني داراي مقادير زيادي چربي اشباع نشده، منيزيم و فيبر غذايي است که همگي خطر بروز ديابت را کاهش ميدهند. همچنين حاوي فيبر و منيزيم است که باعش کاهش مقاومت انسولين ميشوند. وجود چربي امگا – 3 نيز باعث حفظ سلامت سلول ها، نرمي پوست و نيز کاهش ميزان کلسترول کلي در خون ميشود. بادام زميني منبع سرشاري از آهن، روي، ويتامين E، منيزيم و فوليک اسيد است که تاثير مهمي در مبارزه با مواد سرطان زا دارند.