افرادی که پوکی استخوان دارند در مصرف مواد غذایی از جمله گوشت و دل و جگر و قلوه تعادل داشته باشند. وقتی عناصر تشکیل دهنده استخوان از نظر کمیت کم بیاید و زمانیکه فعالیت عضوی از بدن ناشی از رژیم غذایی، کمبود کلسیم و ویتامین d، مصرف کافئین و بیماریهای تیروئید، نارسایی کلیه و برخی سرطانها میباشد پوکی استخوان بهوجود میآید.
برای محکم کردن استخوانها و رشد طبیعی آنها باید رژیم غذایی مناسب و سرشار از ویتامینها و مواد معدنی داشت. افرادی که پوکی استخوان دارند باید در مصرف گوشت، دل، جگر، قلوه متعادل رفتار کنند و از پرخوری و اضافه وزن بپرهیزند. باید مرتب ورزش کرده و از کم تحرکی پرهیز نمایند. آین افراد به هنگام بلند کردن اجسام، کمر خود را خم نکنند و با یادگیری صحیح نشستن و برخاستن از شکستگیها و دردها جلوگیری به عمل آورند.