-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ آبان، ۱۳۹۱ در ۱۰:۰۷ #74618pahlevaniمشارکت کننده
اکثر ما در تمام روز تلاش مي کنيم در رژيم غذايي خود تعادل را رعايت کنيم اما اگر اين رژيم غذايي متعادل حاوي غذاهاي مختلف فرآوري شده تصفيه شده و حاوي قند فراوان باشند آيا باز هم رعايت تعادل کافي و موثر خواهد بود؟
1) سودا
شايد تاکنون درباره اين نوشيدني مطالب زيادي مطرح نشده است. سودا حاوي ماده نگهدارنده اي موسوم به سديم بنزوئات است که در نوشابه هاي بدون گاز يافت مي شود و يک عامل محرک بسيار قوي در بروز آلرژي ها، آسم و اگزما است. اسيد فسفريک نيز که طعم تند و تيز مطلوبي سودا مي دهد موجب پوکي استخوان و پوسيدگي دندانها مي شود. برخي کارشناسان ادعا مي کنند آسيبي که از اين اسيد به استخوان ها وارد مي شود شديدتر از اسيد باتري است. اين اسيد کلسيم و ساير املاح معدني را از بدن دفع مي کند و به استخوان ها و دندان ها آسيب جدي وارد مي کند. اسيد فسفريک همچنين در بروز مشکلات کليوي نقش دارد. بعلاوه اکثر سوداها حاوي غلظت بالايي از شيرين کننده هاي قندي هستند که به نوبه خود خطر بروز سندرم متابوليک، چاقي، ديابت و امراض قلبي را تشديد مي کند.2) غذاهاي سرخ کرده
تاکنون آزمايشات زيادي به منظور بررسي تاثير مصرف غذاهاي سرخ کرده روي سلامتي انجام گرفته اند. در مطالعات مختلف از سراسر جهان رابطه بين مصرف اين نوع غذاها بويژه گوشت سرخ شده با ابتلا به سرطان ها شناسايي شده است. يک مطالعه اخير نشان داده است که مصرف گوشت سرخ شده خطر ابتلا به سرطان مثانه را تا دو برابر افزايش مي دهد.3) فست فود
فست فودها در واقع حاوي مقدار بسيار ناچيزي غذاي واقعي هستند. غذا بايد بدن را تغذيه کند در حالي که فست فودها به جز خورده شدن خاصيت ديگري ندارند و فاقد مواد و املاح مورد نياز براي بدن هستند. بعلاوه فست فودها حاوي مقادير زيادي چربي، کالري و نمک هستند که همگي آنها به بدن آسيب مي رسانند. اين غذاها فقط مانع از رسيدن ريزمغذي هاي ضروري به بدن مي شوند.4) مواد خوراکي حاوي آرد سفيد و تصفيه شده
اکثر ما با وجودي که مي دانيم بايد از غلات سبوس دار استفاده کنيم اما باز هم همبرگر، پاستا و نان و شيريني تهيه شده از آرد سفيد مصرف مي کنيم. آرد سفيد يکي از خطرناکترين غذاهاي فرآوري شده در نسل ما است. وقتي گندم فرآوري مي شود بيشتر فيبر املاح معدني و ريزمغذي هاي ضروري خود را از دست مي دهد. مصرف آرد سفيد و تصفيه شده موجب آزادسازي سريع انسولين شده و بار زيادي را بر غده پانکراس يا لوزالمعده که وظيفه ترشح انسولين را برعهده دارد، وارد مي کند. همچنين در طول روند فرآوري مواد شيميايي به آن افزوده مي شود که قطعا براي بدن مضر است و در نهايت منجر به بروز ديابت نوع دوم مي شود.5) محصولات تنوري
بيشتر مواد غذايي که به شيوه صنعتي تنوري و آماده مي شوند به همان اندازه خوردني فوق الذکر خطرناک هستند چون اغلب داراي همان مواد سمي و مضر مي باشند. اغلب غذاهاي تنوري با آرد سفيد تهيه مي شوند و بعلاوه حاوي مقادير زيادي قند هستند. کارشناسان معتقدند که قند از هر نوعي که باشد براي بدن سم است.با بيان مضرات و خطرات مصرف اين غذاها، باز هم انتخاب با خود شما است آيا باز هم راضي مي شويد به دست خود مواد سمي را وارد بدنتان کنيد؟
هميشه اين شعار را به ياد داشته باشيد که خوب بخوريد، خوب زندگي کنيد.
۲۲ آبان، ۱۳۹۱ در ۰۲:۳۳ #98770madjdمدیرکلممنون
خیلی سخته ولی چشم -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.