اهمیت تازه بودن زنجبیل

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #93205
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    زنجبیل خواص درمانی زیادی دارد که می خواهیم در این مطلب به برخی از آن ها اشاره کنیم توصیه می کنیم آن را تازه استفاده کنید و تاثیرات بی نظیر آن را دریافت کنید

    دکتر کاظمی متخصص طب سنتی با اشاره به زنجبیل گفت: زنجبیل یکی از مهمترین ادویه‌ها و گیاهان دارویی است که علاوه بر جنبه‌های درمانی که دارد به عنوان یک چاشنی مغذی در تهیه و طبخ غذاهای ایران و ملت‌های مختلف استفاده می‌شود. این ماده طعم تند خاصی دارد به همین دلیل کسانی که مصرف درست آن را نمی‌دانند زیاد علاقه‌ای به خوردنش ندارد.
    این متخصص طب سنتی افزود: یکی از دلایلی که افراد دچار کمبود ترکیب‌های مغذی می‌شوند اختلال در فرایند جذب آنها است، به این معنی که ممکن است فرد مواد غذایی حاوی کلسیم و فسفر و… را به میزان کافی مصرف کند اما در روند جذب آن اختلال ایجاد شده و شخص دچار کمبود یکی از این مواد مغذی شود. مصرف زنجبیل تازه همراه با غذا یکی از بهترین راه‌های کمک به جذب غذاهای موجود در مواد غذایی است.
    وی در خصوص برخی خواص این گیاه اظهار داشت: اگر احساس گرسنگی شدید کردید برای آن که معده کمی آرام گرفته علاوه بر آن آماده مصرف مقدار مناسب غذا و البته هضم آسان آن شود کمی زنجبیل مصرف کنید، چون حاوی فیبر است و خوردن آن باعث پر شدن حجم معده و جلوگیری از پرخوری می‌شود، همچنین این گیاه لوله گوارشی را از وجود انواع عوامل بیماری زا پاک می‌کند بنابراین مصرف زنجبیل به عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک می‌کند و گاهی به طور خاص باعث حفظ سلامت معده و روده بزرگ می‌شود.
    دکتر کاظمی در پایان خاطر نشان کرد: زنجبیل در آرام بخشی و تسکین دهندگی و درمان‌های دردهایی همچون دردهای قاعدگی بانوان و درد ناشی از سرما در دستگاه گوارش به صورت دم کرده دارای قدرت اثر بخشی است، بهتر است مقدار مصرفی این گیاه به صورت تازه باشد که معمولاً آن را داخل چای یا آبجوش انداخته و به صورت جوشانده یا دم کرده به مصرف می‌رسد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.