انواع روغن زیتون:

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77960
    e.amini
    مشارکت کننده

    لازم به ذکر است که 4 نوع روغن زیتون در بازار هست:

    1- Extra Virgin Olive Oil :

    با اولین پرس میوه ی زیتون تحت سرما به دست می آید که تمام خواص مفید را دارا است. ویتامین E ، بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A در بدن) و بوی شدیدی دارد. اسیدیته آن یک درصد ‌است (هرچه اسیدیته روغن کمتر باشد بهتر است).

    2- Virgin Olive Oil:

    با دومین پرس زیتون به دست می آید. اسیدیته آن 3/3 درصد ‌است.

    3- Refined Olive Oil:

    تحت تاثیر حرارت و مواد شیمیایی، باقیمانده روغن زیتون از تفاله و هسته آن استخراج می شود که فاقد خواص روغن اولی است و یک محصول مرده است.

    4- Olive Oil :

    همان روغنی است که بیشتر در بازار هست و از ترکیب روغن Virgin وRefined به دست می آید و ارزش تغذیه ای آن پایین است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.