زردرنگ است و پوششي سبز دارد. پودر رازيانه پس از شش ماه عطر و طعم خود را از دست ميدهد؛ و دانههاي رازيانه را فقط ميتوان تا سه ماه نگهداري كرد. بيشتر دانههاي رازيانه موجود در جهان از مصر تأمين ميشوند. رازيانههاي هند نيز خوشعطر و خوشطعم هستند. هنديها پس از شام، رازيانه ميخورند.
موارد استفاده:
از دانه و يا پودر آن در تهيه چاي استفاده ميشود که به طور طبيعي مكمل بسياري از غذاها است؛ به خصوص غذاهاي مديترانهاي و دريايي.
در سالاد ميوه، سوسيس و تخممرغ نيز خوشطعم ميشود.
براي عطرداركردن روغن زيتون 1 قاشق چايخوري رازيانه را با مقداري پونه كوهي و آويشن خشك شده به 2 فنجان روغن زيتون بيفزاييد. به اين تركيب ميتوانيد يكدوم فنجان كره آبشده نيز اضافه كنيد.