املت قارچ و سبزی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75945
    zghasemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای 4 نفر

    تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا كرده : 4 عدد _ 320 كیلوكالری

    نمك: یك‌ چهارم قاشق غذاخوری _ 0 كیلوكالری

    شیر كم چرب: 2 قاشق غذاخوری _ 10 كیلوكالری

    پنیر فتای رنده كرده: 40 گرم _ 100 كیلوكالری

    فلفل سیاه: یك‌چهارم قاشق چایخوری _ 0 كیلوكالری

    روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری _ 270 كیلوكالری

    پوره‌ گوجه فرنگی: 100 گرم _ 17 كیلوكالری

    كدو سبز خرد كرده: 50 گرم _ 10 كیلوكالری

    قارچ ورقه‌ای خرد كرده: 50 گرم _ 7 كیلوكالری

    آبلیموی تازه: به میزان مورد نیاز

    روش تهیه:

    سفیده‌های تخم‌مرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

    آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.

    حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.

    سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.

    اكنون پوره‌ گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.

    حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.