-
نویسندهنوشتهها
-
۲ بهمن، ۱۳۹۲ در ۰۴:۵۴ #81472v.fatoorechiمشارکت کننده
املت اسفناج، یكی از غذاهایی است كه برای تهیه آن باید اندكی صبر و حوصله بیشتر از زمان پخت یك املت ساده داشته باشید. میتوان آن را همانند شامی سبك و سالمی بر سر سفره آورد و حین خوردن غذایی خوشمزه، پروتئین و آهن بدن را نیز تأمین كرد. اگر علاقهمند یادگیری طرز تهیه آنید، ادامه مطلب را بدقت بخوانید.
مواد لازم :
– 90 گرم یا سهچهارم پیمانه آرد گندم
– یك عدد تخممرغ
– دوسوم پیمانه ماست
– 3 قاشق سوپخوری آب
– یك قاشق سوپخوری روغن
– 500 گرم برگ اسفناج (آبپز و كوبیده شود)
– یك نوك قاشق جوز هندی رندهشده
– نمك و فلفل، به مقدار لازم
مواد لازم داخل املت:
– یك قاشق سوپخوری روغن مایع
– 3 عدد پیازچه
– 225 گرم یا یك پیمانه خامه
– 4 قاشق سوپخوری ماست شیرین
– 90 گرم یا سهچهارم پیمانه پنیر پیتزایی رندهشده
– یك عدد تخممرغ (آرام زده شود)
– 125 گرم یا یك پیمانه گردو
– 2 قاشق سوپخوری جعفری خردشده
– یك نوك قاشق چایخوری فلفل سیاهطرز تهیه :
1 – آرد را الك كرده و با مقداری نمك مخلوط كنید. در ظرف دیگری تخممرغ، ماست و آب و روغن را با هم مخلوط كنید؛ سپس مخلوط آرد و نمك را كمكم به آن اضافه كرده و هم بزنید.
پوره اسفناج (اسفناج كوبیده شده) را نیز به همراه فلفل و جوز هندی به این مواد بیفزایید. به این ترتیب، مایه املت آماده میشود.
2 – برای درستكردن مواد داخل این املت، روغن را در تابه نچسبی ریخته و پیازچه را در آن كمی تفت دهید؛ پس از آن در ظرف دیگری خامه، ماست شیرین و نیمی از پنیر پیتزا را با هم مخلوط كرده و سپس تخممرغ زدهشده را همراه گردو و جعفری خردشده به آن اضافه كنید. حالا این مخلوط را با نمك و فلفل قرمز، مزهدار كنید.
3 – كمی روغن در تابه گرد كوچك و نچسبی بریزید و روی شعله اجاقگاز داغ كنید و باتوجه به اندازه تابه چند قاشق سوپخوری از مایه املت را در روغن داغ بریزید و تابه را كمی تكان دهید تا لایهای از مایه در كف ظرف پخش شود.
حرارت دادن را تا 3 دقیقه یا تا زمانی كه حبابهایی در مركز املت ظاهر شود، ادامه دهید. حالا آن را برگردانده و روی دیگر را نیز 20 دقیقه سرخ كنید. پس از آن، املت را به بشقابی منتقل كرده و با لایهای از فویل آلومینیوم روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. سپس بقیه املتها را به همین ترتیب درست كنید.
4 – حالا مواد داخل املت را داخل نیمهای از هركدام از املتها ریخته و نیمه خالی آن را روی مواد برگردانده و دوباره یكبار دیگر تا كنید. این كار را درمورد همه املتها انجام دهید؛ سپس یك عدد پیركس گود را چرب كرده و املتها را كف آن بچینید و بقیه پنیر پیتزا را روی آنها بریزید.
پس از آن، ظرف حاوی املتها را به مدت یك ربع داخل فر (با دمای 180 درجه سانتیگراد) قرار دهید -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.